(044) 584-28-24
Velyka Zhytomyrska Str. 33, Kyiv, 01601, Ukraine

АСОЦІАЦІЯ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ УКРАЇНИ ПРОВЕЛА СЕМІНАР ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ

07.04.2016

21 березня в приміщенні Головного управління ДФС у Тернопільській області відбувся семінар на тему: «Податкове законодавство: реалії сьогодення», організований Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України».

Вступним словом захід відкрив президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе: «Приємно, що в цьому залі знаходяться платники податків - люди, які сумлінно виконують обов'язок громадянина своєї держави і сплачують податки. Я сподіваюсь, що сьогоднішній захід буде плідним, і всі учасники семінару отримають максимально актуальну і потрібну їм інформацію про зміни, які відбулися у податковому законодавстві з 1 січня 2016 року».

Бути активними і ставити запитання лекторам закликав присутніх начальник ГУ ДФС в області Ігор Комендат. «Такі семінари передбачені одним із пунктів чинного Меморандуму між Асоціацією та ДФС про партнерство заради злагоди, тому від імені органів ДФС в області висловлюю щиру подяку за організацію такого потрібного і важливого заходу», - зазначив під час виступу Ігор Юлійович.