Члени Ірансько-Української ТПП переобрали президента

30.01.2018

За результатами голосування на Загальних зборах членів Ірансько-Української торгової палати пан Хамідреза Гаді одержав 91 із 92 голосів і вдруге був обраний її президентом.

Торгово-промислова палата України вітає пана Гаді з переобранням і зичить йому наснаги й успіхів у розширенні торговельно-економічного  співробітництва України та Республіки Іран.

Нагадаємо, що 11 вересня2017 року за сприяння Ірансько-Української ТПП відбувся українсько-іранський бізнес-форум, який зібрав понад 200 учасників.

Враховуючи значний інтерес бізнесу з обох сторін, у другому кварталі 2018 року планується проведення ірансько-українського ділового форуму у Тегерані, в рамках чергового засідання Міжурядової комісії з питань економічного та торговельного співробітництва.

Торгово-промислова палата запрошує підприємців долучитися до офіційної делегації, яка візьме участь у форумі. Заявки вже можна надсилати на електронну пошту:[email protected].

Згідно зі статистичними даними за січень – лютий 2017 року до Ірану було експортовано продукції на майже 540 млн дол, що на 5% менше, ніж за аналогічний період 2016-го. Основними експортними товарами традиційно були: продукція олійно-жирової групи, насіння та плоди олійних рослин, зернові культури. Вони становлять 93% у загальній структурі експорту до Ірану.

Теги: ТППУ, Бізнес, Іран, підприємництво