Діджиталізація українського бізнесу в Португалії: чому та як?

25.11.2020

У Торгово-промисловій палаті України відбувся онлайн-вебінар «Діджиталізація українського бізнесу в Португалії» за участі Дмитра Сеніка, заступника Міністра закордонних справ України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Актуальність заходу аргументована умовами пандемії. Окрім того, основним пріоритетом Торгово-промислової палати України є надання високоякісних послуг із першокласним та максимально зручним сервісом для компаній, які є нашими членами та клієнтами. У тому числі, де це можливо, за допомогою цифрових інструментів.

«А з початком пандемії коронавірусу ми ще переформатували під онлайн-режим такі послуги, як двосторонні бізнес-форуми, конференції, круглі столи та інші формати зустрічей, а також освітні заходи, як-от семінари і тренінги. Усе це – аби не залишати в цей складний період наших клієнтів, бути ще кориснішими, ще зручнішими для них і ще ближчими до них», - зазначив Президент ТПП України Геннадій Чижиков.

Вебінар відбувся за участі Посла України в Португалії Інни Огнівець, віцепрезидента Торгової палати "Португалія-Україна"Вадима Крахмаля, Technical Lead в IntellectEU Івана Швеця, спів засновниці та керівниці Iplace Portugal Олени Бакало, першого секретаря Посольства України в Португалії Юрія Крутоверцева.

Протягом вебінару було обговорено відкриття бізнесу в Португалії, трансформація бізнесу, медійну діджитал рекламу та дипломатичну підтримку українських експортерів. Учасники більше дізналися про торгівельні онлайн-майданчики, основні інструменти діджитал-медіа та зміни, яких варто очікувати в 2021 році.