Підбито підсумки роботи за січень-листопад 2020 року

20.11.2020

Сьогодні відбулась робоча онлайн-нарада за участі президентів та віцепрезидентів центральної та регіональних ТПП.

У ході наради учасники розглянули низку питань, які є пріоритетними для координації подальшої діяльності системи ТПП, та підсумували результати роботи системи торгово-промислових палат в Україні за січень-листопад 2020 року.

Зокрема, з моменту проведення попередньої робочої зустрічі Торгово-промислова палата України та її Комітети провели близько 50 заходів, серед яких міжнародні онлайн-конференції, зустрічі з представниками інших країн (Шрі-Ланки, Румунії, Великобританії, Канади, Марокко, Іспанії, ПАР, Білорусі тощо), засідання, вебінари та форуми.

Успішно завершився Місяць кібербезпеки, проведений Антикризовим центром кібернетичного захисту бізнесу та Комітетом з електронних комунікацій при ТПП України.

Крім цього, в листопаді було створено Українсько-корейську ділову раду, що стане майданчиком для обміну не тільки думками та досвідом, але й конкретними бізнес-пропозиціями і проєктами між двома країнами.

Підсумки роботи за весь рік будуть підбиті вже через декілька тижнів на засіданні Президії ТПП України, проведення якого планується 17 грудня.