Підвищення ефективності роботи - запорука подальшого розвитку системи карнетів АТА в Україні

19.10.2018

Інформаційно-атестаційний семінар «Функціонування системи карнетів АТА в Україні» відбувся у жовтні у Вінниці.

У роботі цього семінару взяли участь фахівці регіональних торгово-промислових палат, яким Торгово-промисловою палатою України делеговане право видачі карнетів АТА. На сьогоднішній день послугу з видачі карнетів АТА, окрім ТПП України, надає 19 регіональних ТПП.

«Під час проведення семінару, окрім основних, базових питань функціонування системи карнетів АТА в Україні, велика увага приділялася поточним проблемам, що виникають при видачі карнетів АТА регіональними Палатами. Окремо були розглянуті питання специфіки митного оформлення карнетів АТА вітчизняними та зарубіжними митними органами. Увага приділялася налагодженню та розвитку співробітництва регіональних Палат з регіональними митницями ДФС. Постійне підвищення ефективності роботи в системі карнетів АТА є запорукою подальшого успіху та її розвитку» - зазначив за підсумками семінару керівник Офісу забезпечення функціонування системи карнетів АТА ТПП України Олексій Житник.

Теги: ТППУ, карнет АТА