Розпочався німецький курс для тренерів у сфері управління фінансами

04.11.2019

Запуском курсу для бізнес-тренерів у сфері управління фінансами ТПП України зробила ще один важливий крок до впровадження в системі ТПП тренінгів із фінансової грамотності для мікро-, малого та середнього бізнесу.

Курс розроблено і вже декілька разів проведено у різних регіонах України у рамках спільного проекту ТПП України та німецького Фонду ощадних кас з міжнародного співробітництва*.

Сьогодні стартував наступний етап – 2-модульний 6-денний курс для 12 українських експертів із бізнесу та фінансів із 6 регіонів. Вони  вдосконалять свої дидактичні компетенції та навчаться проводити німецький курс із фінансової грамотності по всій Україні, підвищуючи таким чином рівень розуміння фінансових питань представниками мікро-, малого та середнього бізнесу.

*Фонд ощадних кас з міжнародного співробітництва (Sparkassenstiftung  für  Internationale  Kooperation) є учасником Фінансової групи ощадних банків Німеччини (Sparkassen-Finanzgruppe найбільшої фінансової групи в Європі та лідера ринку з фінансування малого бізнесу і роздрібного кредитування в Німеччині.