(044) 584-28-24

Скарбниця найкращих бізнес-тренерів України поповнилася 13-ма новими фахівцями

09.01.2020

20 грудня завершився 3-й навчальний курс Школи тренерської майстерності, який у жовтні – грудні 2019 року провели ТПП України та Київська ТПП у рамках проєкту «Будуємо зв’язки для успіху в експорті» (https://ucci.org.ua/international-projects/proekt-buduemo-zviazki-dlia-uspikhu-v-eksporti), що реалізовується за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

Протягом 13-денного інтенсиву тренерську майстерність учасників розвивали першокласні німецький та українські бізнес-тренери.

Відтепер український бізнес навчатимуть експорту та з пов’язаних із ним питань ще 13 майстерних тренерів із системи ТПП та організацій-партнерів.

У січні – березні 2020 року вже двоє тренерів – випускників Школи тренерської майстерності проводитимуть у торгово-промислових палатах 2-денні тренінги для виробників промислової продукції «Як довести, що ваша продукція відповідає технічним вимогам ЄС» (https://ucci.org.ua/trening-iak-dovesti-shcho-vasha-produktsiia-vidpovidaie-tekhnichnim-vimogam-es).

Щоб дізнаватися, як відвідати тренінги випускників Школи тренерської майстерності, стежте за анонсами ТПП України та регіональних ТПП.