Стартував проект зі зміцнення мережі центрів підтримки експорту в системі ТПП «Будуємо зв’язки для успіху в експорті»

10.10.2019

Торгово-промислова палата України та GIZ «Підтримка рамкових умов для торгівлі» розпочали широкомасштабний проект зі зміцнення мережі центрів підтримки експорту в системі ТПП «Будуємо зв’язки для успіху в експорті».

Проект має на меті вдосконалення та стандартизацію найактуальніших для бізнесу консультаційних та освітніх послуг у сфері підтримки експорту, що надаватимуть центри.

Крім того, заплановано пілотне впровадження тренінгів і консультацій для бізнесу з питань відповідності продукції технічним вимогам Європейського Союзу, що в результаті імплементації Угоди про зону вільної торгівлі вже стали або найближчим часом стануть вимогами і на ринку України.

9 жовтня 2019 року проект відкрився навчальним курсом «Школа тренерської майстерності», в рамках якого вже третя група тренерів із системи торгово-промислових палат і партнерських організацій набуває навичок для проведення максимально корисних для успішної роботи тренінгів для бізнесу, цього разу за основним тематичним напрямом – підтримка експорту.

Групу навчають першокласні німецький і українські бізнес-тренери.

Стежте за анонсами на сайтах ТПП України та регіональних ТПП, аби дізнаватися про заходи для бізнесу, які будуть проведені в рамках проекту, а також нові та вдосконалені послуги, що стануть доступними для експортерів під час реалізації проекту.