ТПП України та медіа-холдинг ZIK об’єднали зусилля на шляху формування позитивних новин

20.06.2018

«Малий і середній бізнес щоденно генерує безліч позитивних новин. Проте погані новини завжди «продаються» краще. Цей тренд неодмінно потрібно змінювати. Мета ТПП України – формування саме позитивних новин і змін. І відтепер ми це робимо разом із телеканалом ZIK», – сказав Геннадій Чижиков, президент ТПП України.

Мета меморандуму – наповнення інформаційного простору України якісним медіа-продуктом, формування у суспільстві підприємницького духу,  автентичної самосвідомості та патріотичних цінностей. створення економічного клімату, який би заохочував розвиток підприємницької діяльності в Україні та стимулював приплив іноземних та вітчизняних інвестицій в національну економіку України.

«Телеканал ZIK є соціально орієнтованим: ми працюємо для українського народу. Ми зацікавлені в співпраці з ТПП України: вона є недержавною незалежною організацією. Наша спільна мета – акцентувати увагу на актуальних  для українського бізнесу питаннях», – додав Ігор Туркевич, директор телеканалу ZIK.

Український телеканал ZIK розпочав роботу 1 вересня 2010 року. Він є частиною медіа-холдингу «ZIK» разом із інформаційним агентством «Західна інформаційна корпорація». Проекти телеканалу виходять із двох студій: ZIK-Київ, яка була відкрита 25 травня 2014 року, і ZIK-Львів. Мовлення телеканалу ZIK охоплює 100% території України. Трансляції телеканалу в країні здійснюють найвідоміші провайдери, понад 150 операторів кабельного телебачення.

Теги: ТППУ, Меморандум