У ТПП України відзначили найуспішніших підприємців

07.09.2018

Серед членів Палати, чиї успіхи у підприємницькій діяльності було відзначено, – юридична компанія Dictum, асоціація «Укркондпром», «Добродія Фудз», виробник і дистриб’ютор льону агрокомпанія «Зоря» й інші.

Урочистості продовжились спільним із Державною регуляторною службою України  прийомом за участі зірок Театру оперети.

«Це дуже символічно, адже ми пліч-о-пліч працюємо на благо бізнесу, й разом привітали підприємців із професійним святом, якому цьогоріч уже 20 років. Я пишаюся українським бізнесом, який, не зважаючи на всі перешкоди, так стрімко розвивається!», – сказав президент ТПП України Геннадій Чижиков.

Сьогодні дуже багато залежить від активності підприємців. МСП в Україні створюють близько 60% ВВП, забезпечують робочими місцями 75% працездатного населення і сплачують понад 70% усіх податкових надходжень до бюджету. А Торгово-промислова палата України, як виразник інтересів вітчизняного бізнесу, щодня працює над вирішенням проблем підприємців, знаходить рішення складних проблем, просуває законодавчі ініціативи, вибудовує систему комунікації з усіма зацікавленими сторонами.