(044) 584-28-24  |  (044) 584-28-36 (прес-служба)

Відділення Конфіндустрії в Україні сприятиме легкому й ефективному виходу італійських компаній на український ринок

13.04.2018

Найбільша організація промислового об’єднання в Італії, до якої входять усі найуспішніші великі італійські компанії, відтепер матиме місцеве відділення в Україні.

Про це йшлося під час круглого столу у ТПП України за участю італійських підприємців.

«Асоціація ефективно й тісно співпрацюватиме з Торгово-промисловою палатою України. Це сприятиме максимально легкому виходу італійських компаній на український ринок і допоможе їх ефективній діяльності та розв’язанню багатьох проблем, що можуть виникнути на українському ринку»,− зазначив Почесний консул України в м. Падуя, представник Торгово-промислової палати України в Італійській Республіці Марко Тозон.

Загальна конфедерація італійської промисловості (скорочено Конфіндустрія) − основна організація із захисту інтересів підприємців у сферах промисловості та послуг. Вона об’єднує на добровільних засадах майже 150 тис. компаній, зокрема банки, а з 1993 року до неї увійшли також акціонерні товариства, із загальним числом зайнятих понад 5 млн осіб.

Конфіндустрія заснована 5 травня 1910 року зі штаб-квартирою в Турині, а з 1919 року − в Римі. Її мета − відстоювання інтересів промислових акціонерних товариств у відносинах із профспілками.

Теги:ТППУ, Україна, Італія, підприємництво