І справжні друзі, і надійні партнери

03.12.2021

Міжрегіональний екологічний форум «Поводження з відходами. Виклики і рішення»

1 і 2 грудня Донеччина приймала гостей з Латвійської Республіки в рамках проведення Міжрегіонального екологічного форуму «Поводження з відходами. Виклики і рішення».
Гості поділилися досвідом роботи у сфері перероблення відходів у своїй країні.

Після закінчення заходу латвійці відвідали найбільше підприємство Східної Європи з виробництва ігристих вин класичним пляшковим методом - ПрАТ «Артвайнерi».

У складі делегації були представник Латвійського агентства інвестицій та розвитку в Україні Айнарс Межуліс, голова правління ТОВ «Smiltenes NKUP» Айгарс Вівулиньш та голова правління ТОВ «ZAAJ» Гінтс Кукайніс.
Супроводжував делегацію президент Донецької ТПП Максим Ануфрієв.

«Донецька торгово-промислова палата завжди допомагає бізнесу у встановленні ділових контактів. В рамках різних заходів відбувається обмін досвідом та розширення спектру потенційних партнерів. А Латвійська республіка – це успішний приклад того, як може розвиватися країна у співдружності європейських країн. Це той приклад, до якого ми прагнемо», - наголосив Максим Ануфрієв.