Робочий візит представників Дніпропетровської ТПП на завод «Дніпрометиз»

16.02.2022

Представники Дніпропетровської ТПП 14 лютого відвідали виробничі потужності ПрАТ «Дніпрометиз», який багато років входить до лав підприємств-членів ТПП та є найпотужнішим виробником метизної продукції в Україні, експортером у більш ніж 50 країн світу.

В рамках робочого візиту керівництво Палати зустрілося з генеральним директором заводу Олександром Якушевим і начальником відділу логістики Юрієм Пролісом для ознайомлення з виробничими процесами та дільницями заводу, поточними досягненнями, викликами та завданнями підприємства, обговорення планів на майбутнє та напрямів розширення співробітництва

«Дніпрометиз» є лідером серед великих українських виробників метизних виробів, що спеціалізується на випуску низько- та високовуглецевого дроту та продукції з нього. Його вироби застосовуються у машинобудуванні, будівництві, сільському господарстві та інших сферах діяльності. Підприємство постійно працює над створенням нових рішень для споживачів і замовників продукції, вводить нові товарні позиції.  А наявність сучасного обладнання дає можливість виробляти продукцію за індивідуальними вимогами до технологічних властивостей.

Такий підхід до роботи дозволяє Дніпрометизу успішно працювати із зарубіжними країнами, наприклад, Німеччиною та Австрією, куди завод поставляє свою продукцію для понад десятка відомих підприємств.

ПрАТ «Дніпрометиз» за результатами 2021 року виробив 102,5 тис. тонн готової продукції, що на 2,4% вище за прийнятий підприємством план і на 16% вище фактичного виробництва 2020 року. У тому числі виробництво дроту з цинковим покриттям у 2021 році склало 45,5 тис. тонн, збільшившись на 25% до обсягу 2020 року.

У 2022 році ПрАТ «Дніпрометиз» планує здійснити низку інвестиційних програм за базовими продуктовими напрямками: збільшення парку обладнання для виробництва фібри, оцинкованого та високовуглецевого дроту.

Під час візиту керівництву заводу було запропоновано додатковий комплекс послуг від Дніпропетровської ТПП в рамках можливостей договору індивідуального обслуговування. Фахівці Дніпропетровської ТПП, використовуючи робочі інструменти з маркетингу зовнішніх ринків, пошуку та перевірки потенційних партнерів, комунікаційні можливості міжнародної мережі ТПП (можливості Українсько-німецького коопераційного бюро, послуг Центру підтримки експорту «Експортна аналітика», доступ до спеціалізованих джерел статистики, експортної аналітики, баз даних, з «members database» палат-партнерів включно, агрегаторів торговельної інформації), детально проаналізують ринок Німеччини та країн Західної Європи для пошуку нових перспективних партнерів для  «Дніпрометизу».

Крім того, в рамках діяльності Українсько-німецького коопераційного бюро, до Дніпропетровської ТПП на початку квітня завітає делегація підприємців із Німеччини, і «Дніпрометиз» буде одним з показових підприємств регіону, яке відвідають представники німецького бізнесу та керівництво ТПП Магдебурга. Мета бізнес-місії – ознайомлення з потужностями і продукцією регіонального промислового комплексу та пошук  можливих спільних ділових інтересів, започаткування торговельних відносин та виробничої кооперації.

Теги: Україна, ДТПП