Перший міжнародний форум інноваторів «Цифрова Україна – switch on your business» розпочав роботу в Одесі

27.04.2017

Учасники форуму розглянули практичні аспекти стану та готовності України до масштабного цифрового перетворення, ролі уряду, бізнесу, громадянського суспільства, міжнародних організацій у створенні сприятливого середовища для цифрової трансформації. Захід проходить під патронатом губернатора Одеської області Максима Степанова.

«Наша мета – визначити найголовніші тенденції у розвитку бізнесу IT, щоб вивести українських спеціалістів   на лідерські позиції в Європі», – підкреслив Михайло Непран, перший віце-президент ТПП України.

Представники HiTech офісу й Офісу ефективного регулювання представили  цифрову стратегію України та бачення її реалізації. Демо-зона форуму стала унікальним майданчиком для бізнес-промоцій і встановлення ділових контактів, а його учасники, представники малого та середнього бізнесу, отримали можливість ознайомитися з сучасними цифровими інструментами для трансформації бізнесу, перспективами мобільних і електронних фінансових послуг, Інтернету і мобільного банкінгу, системами захисту та безпеки цифрового бізнесу.

Також на форумі вперше представлять кращі досягнення талановитих українських студентів і дітей – членів Малої академії наук України, Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова, стартапи та презентації.

У рамках заходу ProZorro проведе майстер-клас із актуальних питань практики проведення публічних електронних закупівель в Україні, Nokia презентує нові ідеї та розробки для впровадження мобільних сервісів , а дата-центр «Парковий» – можливості хмарних технологій.

Теги: ТППУ, Бізнес, комітет, Бізнес-форум, комітет електронних комунікацій, Михайло Непран