Заява про підтримку України

17.02.2022

У цей надзвичайний час для України, від імені Міжнародної ради бізнес-асоціацій та Палат (ICBAC), яка об’єднує дев’ять іноземних торгових асоціацій, що представляють найбільших торгівельних партнерів України та Торгово-промислову палату України, хотіли б зробити заяву про підтримку України.

В умовах триваючої тиску на Україну, члени Міжнародної Ради Асоціацій та Палат, реалізуючи та дотримуючись своєї головної місії, визначеної у її Статуті, а саме представництво та захист бізнес-інтересів іноземних та місцевих інвесторів в Україні, усвідомлюючи можливі негативні наслідки для економіки України, заявляють про свою солідарність у підтримці України та подальшому бажанні розширювати та поглиблювати міжнародну торгівельну співпрацю з українськими партнерами.

Ми лишаємося працювати на території України і разом з українськими партнерами працюватимемо над посиленням економічного потенціалу та стійкості України.

Наша спільна мета - це впевнена, послідовна розбудова і зміцнення економічних зав’язків українського бізнесу з партнерами з інших країн, сприяння створенню сприятливого інвестиційного клімату, постійний та налагоджений діалог з владою та урядом.

Заяву підписали керівники:

Американсько-Українська Ділова Рада,
Британсько-Українська торгова палата,
Канадсько-Українська торгова палата,
Китайська Торгова Асоціація,
Міжнародна Турецько-Українська Бізнес Асоціація,
Німецько-Українська промислово-торговельна палата,
Франко-українська торгово-промислова палата,
Українсько-Австрійська Асоціація,
Шведська Бізнес Асоціація
Торгово-промислова Палата України

ICBAC - Міжнародна рада бізнес-асоціацій та палат в Україні (ІСВАС), яка представляє 9 іноземних палат і бізнес-асоціацій, а також Торгово-промислову палату України. Однією із місій ICBAC є захист бізнес-інтересів іноземних та місцевих інвесторів в Україні.

Теги: Канада, Австрія, ТППУ, Франція, Німеччина, Америка, Україна, Туреччина, Китай, Швеція